Pedagogerna

Personalen på Kornknarren består av en blandning av förskollärare och barnskötare. Vi värnar om att barnen ska bli sedda och känna sig trygga på förskolan.

Man arbetar varierat med olika kompetenser som blir till den verksamhet som man tillsammans bedriver.


Marita

Marita är både vår rektor och förskolelärare. Hon har varit med att starta upp denna förskola och är lite som spindeln i nätet – hon jobbar både i barngrupp och på kontoret. Det är hon som ser till att allt fungerar som det ska.

 

Mimmi

Mimmi är utbildad barnskötare. Hon har jobbat hos oss sedan 2003 och med henne kan vi lova att barnen kommer ha roligt! Här har vi en person som gärna hittar på bus och tokigheter med barnen. Mimmi är även en av våra Mulleledare och har hand om Mulle/Knytte/Knopp verksamheten.

 

Emelie

Emelie är vår sport-tjej och kom till oss 2013. Med henne får barnen röra på sig! Hon har gått en utbildning i gymnastik för förskolebarn och har då gymnastik 1 dag i veckan för våra barn. Det här är nått som barnen tycker är väldigt skoj även om de får svettas en hel del!

 

Linda

Linda började hos oss 2022. Hon är utbildad förskolelärare och har jobbat som det i 15 år. Hon är även vår nya lagledare, som har det pedagogiska ansvaret tillsammans med rektorn.

 

Madeleine

Madde började arbetsträna hos oss 2020.  Hon är de yngre barnens favorit, en lugn famn att landa i. Madde är den som läser många sagor och ritar gärna.